Vaskeri

Vaskeriet består af 4 vaskemaskiner og 2 tørretumblere. Det er industimaskiner der håndteres af Nortec. 

Åbningstider

Vasketiden er kl. 7.00 – 20.30 mandag-fredag, og kl. 9.00 – 19.30 i weekender og helligdage.

Vaskeriets maskiner må ikke køre efter kl. 20.30 og vaskeriet lukker derfor også automatisk kl. 20.30 og adgangskoden virker herefter ikke. Man kan derfor ikke få adgang og eksempelvis komme ind til eventuelt tøj man har glemt, før dagen efter.

Pris

Det koster 15 kr. at benytte en vaskemaskine pr. vask, og 6 kr. at benytte en tørretumbler i 10 min. Afregning sker via vaskebrik, som rekvireres hos administrator og opkræves månedligt med fællesudgifterne. Vaskepulver og eventuelt skyllemiddel skal du selv medbringe.

Reservation

Du kan reservere tid (1,5 timer) ved anvendelse af en vaskenøgle. Det er muligt, at reservere vaskemaskine 1, 2 og 3. Vaskemaskine 4 er til chancevaskere. Den som har reserveret vasketid har fortrinsret til begge tørretumblere efterfølgende. Dog max. 40 min.

Såfremt en beboer har reserveret en tid, men ikke er mødt op i vaskeriet indenfor 15 min. er reservationen ikke længere gældende og kan derfor benyttes af andre. Er der ingen chancevaskere senest 15 min. over, så må maskine 4 benyttes af den der har vasketid på maskine 1-3. Chancevaskere kan ikke forvente adgang til tørring af tøj, medmindre der ikke er reserveret eller man selv har aftalt tørring med den som har reserveret vasketiden.

Bestilling af vaskenøgle

Vaskebrik kan bestilles hos administrator, som samtidig sørger for afregning