Om ejendommen

Her kan ejendommen og dens fællesfaciliteter beskrives. Det kan f.eks. være en beskrivelse af opførelsesår, boligernes størrelse, legepladser, vaskeri, parkeringsmuligheder, pulterkammer, fælles internet eller noget helt sjette. Husk at der også nemt kan vises billeder af faciliteterne. En beskrivelse kan i øvrigt også tit findes hos ejendomsmæglere, der har boliger fra jeres ejendom til salg.

Jo bedre beskrivelse, jo mere attraktiv fremstår ejendommen for både nuværende og kommende beboere.

Gårdmiljø

Gården og “Frimærket” ved Engelholmvej 33 og 35 er til fri afbenyttelse for alle ejendommens beboere. Det er et dejligt åndehul for ejendommens beboere, der mødes her og tilbringer nogle hyggelige eftermiddage og aftener sammen i løbet af sommeren.

Det er tilladt at grille på “Frimærket” og IKKE i gården. Rengøring af grill, borde, bænke og plænen efter brug foretages af dem, der har benyttet faciliteterne. Ejendommens grill opsættes i begyndelsen af maj måned.

Hunde er tilladt på frimærket, så længe de er i snor.

Vis hensyn overfor andre beboere, både med hensyn til røg og støj. I henhold til husordenen, skal støjende adfærd begrænses og helt undgås efter kl. 22.